Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Dé films en series die je echt moet zien

  •  
22-07-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
437 keer bekeken
  •  
Father
(Foto: Father of the Year)
De zondag is net zo afschuwelijk als films waarbij de hoofdrolspeler doodgaat. Mooier kunnen we het niet maken, wél leuker! Check daarom de kijktips van deze week. Wil je meer erover lezen of de trailer zien? Klik op de titels die jou aanspreken. 
Last Chance U , seizoen 3
(Netflix)
Probleemjongeren krijgen een laatste kans om zich te bewijzen, zowel op het sportveld als in de klas. De docu-serie volgt nu een football-team van een universiteit in Kansas. 
(Netflix)
Komische Netflix-film met David Spade. Het voormalige castlid van SNL speelt een zatlap die zich wil bewijzen door op de vuist te gaan met de vader van een vriend van zijn zoon. 
(Netflix)
Romantische scifi-film waarin Ewan McGregor (bekend van het derde seizoen van Fargo) levensechte robots ontwikkelt. Actrice Léa Seydoux (Blue Is The Warmest Color) speelt het titelpersonage. 
(Netflix)
Er zijn toeristen die het te gek vinden om de meest onheilspellende plekken ter wereld te bezoeken. In deze docu-serie worden die macabere 'hot spots' bezocht door journalist David Farrier. 
Amazing Interiors
(Netflix)
Ook Netflix komt nu met een realityshow over verbouwingen. In Amazing Interiors zien we excentrieke huiseigenaren die hun optrekjes op opvallende manieren (achtbaan in de tuin!) uitbreiden.
Jimmy: The True Story of a True Idiot
(Netflix)
Semi-autobiografische serie over komiek Onishi Jimmy. In de jaren tachtig ontmoet Jimmy (dan nog Hideaki) zijn komische idool Sanma, die zijn leven voorgoed verandert.
(Videoland)
De onconventionele advocate Danni Lowinski (Marlijn Weerdenburg) zit met haar eigen 'praktijk' middenin een winkelcentrum. Alle vier de seizoenen zijn nu terug te kijken op Videoland. 
Criminal Minds , seizoen 13
(Net 5)
De kijkers van Criminal Minds moeten dit weekend even opletten; de misdaadserie verhuist vandaag namelijk van Veronica naar Net 5, waar het dertiende seizoen hervat wordt met de tiende aflevering.
The Bridge , seizoen 4
(NPO 2)
Eindelijk is het zover: het vierde seizoen van The Bridge gaat deze zaterdag in première. Aan de start van de reeks wordt de directrice van het migratiebureau in Kopenhagen dood aangetroffen. 
(Op dinsdag 24/07, NPO 1)
Duitse thriller die zich afspeelt in de financiële wereld. Barry Atsma speelt Gabriel Fenger, die werkt voor een investeringsbank in Frankfurt. De serie is wel nagesynchroniseerd in het Nederlands.
El Aviso
(Vanaf dinsdag 24/07, Netflix)
Spaanse thriller die tevens luistert naar de Engelstalige titel The Warning. In de film ontdekt een wiskundige een patroon achter verschillende tragische sterfgevallen, die om de zoveel jaar plaatsvinden bij een tankstation.
Iliza Shlesinger: Elder Millennial
(Vanaf dinsdag 24/07, Netflix)
Vierde Netflix-special van de voormalige winnares van Last Comic Standing. Nu ze 35 jaar is besluit Shlesinger de balans op te maken en een aantal harde waarheden onder ogen te zien.
Veel bingewatch plezier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.