Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

DE EERSTE HANGOVER BAR TER WERELD

18-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
hangover_feat_v2

Een kater kan best chill zijn. Dat geloof je vast niet. Zeker niet als je er vanochtend met één wakker bent geworden. En je vandaag alleen je bed uit bent gekomen om een sprintje naar de WC te trekken. En je voor de zoveelste keer met jezelf hebt afgesproken dat je ‘nooit meer gaat drinken.’



Maar volgend weekend zijn ze wel echt chill. Want dan kan je uitbrakken in de eerste Hangover Bar ter wereld. In de Pijp. Niet op een barkruk met een reparatiebiertje. Maar in een bed met een vitaminedrankje. Je favo serie. Katervoer. Palmbomen en fonteinen. Oh, én er is een zuurstofbar. Om je geasfalteerde longetjes van een steuntje in de rug te voorzien. Zodat je dit walhalla weer verlaat met het gevoel dat je tien shotjes minder hebt gehad.
Doe dit wel volgend weekend. Want je kan hier alleen van 23 tot en met 25 september terecht. Het is namelijk een marketingstunt van een jonge matrassen start-up. Best lim. Want mán, wat zullen die matrasjes lekker liggen als je brak bent. Überhaupt is iedere matras hemels als je een kater hebt.
Oh, je moet er trouwens wel kut genoeg uitzien. Want je komt er alleen in als je écht een kater hebt. Speciale ‘hangover-inspecteurs’ checken dit aan de deur. Aanmelden is gratis en doe je hier . Dus je hebt eigenlijk geen enkel excuus om niét brak te zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!