Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

De 7 beste fragmenten van First Dates

31-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3075 keer bekeken
  •  
Screenshot at okt. 31 17-28-02

First Dates is gedaan, klaar, over! En wat wás het mooi. Het meest besproken onderwerp? Dé barman van het First Dates restaurant: Victor, met z’n mooie ogen en z’n stralende lach, die iedere date weer het ijs breekt. Maar ook de liefde heeft de afleveringen overwonnen. Lees je met ons mee door 7x de mooiste fragmenten van afgelopen seizoen?

1 ~ DIE BARMAN OMG

Wát een man en wat kreeg hij een aandacht. Niet alleen heel Twitter viel over zijn prachtige blauwe ogen, ook de dates. Hij was zó populair dat hij ook zijn eigen datingshow kreeg in  Club HUB .

2 ~ Ronnie Flex op je bruiloft

‘Als je zegt ‘ik vind Ronnie Flex echt niks, dan kan ik gewoon niet met je hangen.’. Eline's hart veroveren? Flink sparen,haar ten huwelijk vragen en Ronnie Flex voor de bruiloft fiksen.

3 ~ Matches. Heel, veel, matches.

Geen First Dates zonder flirten, een beetje ongemak, maar vooral liefde! We kunnen geen genoeg krijgen van geslaagde dates. Bijvoorbeeld tussen Mitchel & Romaico. Qua namen verwacht je al dat het een match is, gelukkig is de date zelf ook een doorslaand succes. MATCH! Of zoals ze zelf zeggen ‘de beste date óóit’.

4 ~ Nikita is onder de indruk

Wowowowowowowowowowow.

5 ~ 'Zij en ik, in de mancave'

Gaat dit over…
A: zijn moeder
B: zijn date
C: zijn konijn
Het antwoord is niet B, niet A, maar C. Dennis en zijn konijn Lily zijn één team. Hij laat haar zelfs uit, zónder riempje. De date van Dennis moet dus wel om kunnen gaan met een extra vrouw in hun leven…

6 ~ Piet en Gezina

Piet lijkt op een bepaald… uhh… filmpersonage. Denk ballonnen en een huis… Heb je 'm? Juist. Piet gaat op een ‘blinder dan blind’ date met Gezina. Do we see a match?

7 ~ Frank en zijn volleybal elftal

Frank is op zijn 35e gestopt met tellen. Later blijkt óók nog dat hij kleinkinderen heeft. En als kers op de taart is de moeder van Frank een belangrijk verhaaltje vergeten in zijn opvoeding. Iets over de bloemetjes en de bijtjes...
Zie jij jezelf al helemaal in ons restaurant zitten? We zoeken nog kandidaten voor het nieuwe seizoen! Mail  firstdates@bnnvara.nl .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!