Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Cold Feet: het einde is bijna in zicht

02-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Cold Feet cast 2 KLEIN
Het is bijna tijd voor de zesde aflevering van Cold Feet. Over twee weken is alweer de laatste aflevering van Cold Feet en komt daarmee seizoen 6 tot een einde. Wij leggen daarom hieronder even uit waarom je de aflevering van vanavond niet mag missen.

Eerder in Cold Feet

In de afgelopen aflevering probeerde David zijn onschuld te bewijzen. Zijn eigen vrouw, scheidingsadvocaat Robyn, keert zich echter tegen hem. Karen ergert zich aan David, haar ex, omdat hij zich te veel met haar zaken bemoeit nu hij tijdelijk bij haar woont. Daarnaast heeft ze het op haar werk ook niet naar haar zin. Jenny is in shock wanneer een oude vlam op het werk opduikt. Hierdoor komt een schokkend geheim aan het licht. Dat helpt niet mee in haar huidige situatie met Pete. 

Hoe gaat het nu verder?

David probeert dan wel zijn onschuld te bewijzen, maar zal het hem lukken? Of zal David dan toch echt voorgoed in de gevangenis terecht komen? En het gaat duidelijk niet goed met de depressieve Pete. Dit zorgt ervoor dat zijn relatie met Jenny niet helemaal lekker loopt. Zal hij zich weer weten te herpakken? Of zal zijn situatie nog meer verergeren? Je zult het vanavond zien in Cold Feet. Kijken dus! 

Geniet elke vrijdag om 20.30 uur op NPO 3 van Cold Feet. #datwiljenietmissen

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!