Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Chillen in je opblaasbadje - in de gevangenis

  •  
04-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
Gevangenis zwembad
Een 28-jarige Fransoos werd betrapt op badderen in zijn cel.
Wat doe je als je in de cel zit, het bijna zomer is en je jezelf van wat extra gemakken wil voorzien? Dan regel je dat zelf. Althans, dat deed de 28-jarige Nicolas uit Frankrijk. Met de zomer bijna voor de deur besloot hij zijn schaarse ruimte te voorzien van een unieke upgrade: een opblaasbaar babybadje.

Even afkoelen

Hoe hij het babybadje het Huis van Bewaring van La Talaudière heeft binnengekregen is nog onduidelijk. Wel heeft hij de redenen omtrent zijn ludieke actie toegelicht: het kan in de gevangenis behoorlijk heet worden in de zomer, en je mag maar twee of drie keer per week douchen. Het zou hem dus gaan om een potje ouderwets afkoelen.
Nicolas werd betrapt toen hij een foto van zichzelf in zijn zwembad online zette - een foto die werd gemaakt met een smartphone die hij niet mocht hebben, gepost via een eigen wifi-netwerk wat er niet had mogen zijn. Daarnaast werd er 4 gram hasj in de cel aangetroffen. Het lijkt erop dat Nicolas op een haar na een heel gezellige zomer tegemoet ging.
Nog meer gekkigheid? Lees hier hoe een dealer werd opgepakt door een vingerafdruk op een WhatsApp-foto.  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.