* BNNVARA - BNNVARA zoekt stagiaires!
Word lid

BNNVARA zoekt stagiaires!

leestijd 3 minuten
BNNVARA zoekt stagiaires!

Bij BNNVARA Magazine (bnnvara.nl) zijn we hard aan het werk om online smoel te geven aan wat BNNVARA is, belangrijk vindt en wil zijn. En dat doen we natuurlijk door mooie en relevante content te maken.

Daarvoor zoeken wij per 1 juli een: Camjo stagiair (36 uur per week)

Wat ga je doen?

Je gaat videocontent maken voor BNNVARA Magazine. Voor Facebook, YouTube en de site. We willen concepten als Famous op je Beeldscherm, Aan De Weg Timmeren en Printpraat uitbouwen en ook nieuwe concepten ontwikkelen. Het is de bedoeling dat je als een volwaardig lid van de redactie mee gaat draaien. We zoeken dus iemand die z’n mond durft open te trekken, hard wil werken en vooral toffe dingen wil maken.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je doet een opleiding op het gebied van media. 
  • Je hebt vaker items gedraaid en snapt de meeste camera’s van binnen tot buiten.
  • Je hebt ervaring met het Adobe-pakket en weet hoe je goede video’s in elkaar draait.
  • Je hebt humor, bent vrolijk, kan goed in een team werken, maar kan je ook afzonderen als je dingen af moet krijgen.
  • Je zit vol energie en lange draaidagen schrikken je niet af.
  • Je bent flexibel: soms is de ideale draaidag op een zaterdag en dan hebben we wel onze lievelingscamjo nodig.
  • Je werkt georganiseerd, voelt je verantwoordelijk en snapt dat je feedback krijgt om beter te worden.

Wat bieden wij?

Een kans om te leren bij een van de grootste mediabedrijven van Nederland. Je zit op onze Digital-afdeling, waar onder andere #BOOS en Drugslab gemaakt worden. 

BNNVARA is een omroep die bijzonder open-minded is en die de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt jezelf dus flink ontwikkelen op online, audiovisueel en redactioneel gebied.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Sta je te trappelen? Mail dan naar Fannie.van.holsteijn@bnnvara.nl