Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Bestuur vanaf nu je huis met je stem

  •  
23-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
smart Speaker
Vanaf vandaag kun je ein-de-lijk je muziek, lampen, boodschappenlijstje en tv bedienen met je stem. Google lanceert namelijk de eerste Nederlandse smart speaker: De Google Home. Het bedrijf is daarmee de eerste die slimme speakers in Nederland op de markt zet.
En ja, een heel huis bedienen met je stem klinkt futuristisch. Totdat je realiseert hoeveel apparaten je nu al bestuurt met spraakcommando’s. Tegen auto’s zeggen we: ‘ Breng me naar huis’  om de navigatie te starten, en tegen telefoons: ‘ Maak me om 8 uur wakker’  om een wekker te zetten. Zo klinkt een avondje Netflixen met alleen je stem opeens zo gek niet meer. En stel: je krijgt zin in pizza, dan hoef je dat alleen maar te vragen (dit kan op dit moment alleen in de VS).
Ga jij een slimme speaker aanschaffen, heb je er al een in het buitenland gekocht, òf zie je dit nieuwe medium eigenlijk helemaal niet zitten? Dan willen wij je graag een paar vragen stellen. Laat hieronder je email achter. Als wij je uitnodigen als testpersoon ontvang je hier een beloning in de vorm van een BNNVARA-goodiebag voor.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.