* BNNVARA - Australiër wint twee keer de loterij op één dag
Word lid

Australiër wint twee keer de loterij op één dag

leestijd 2 minuten
Australiër wint twee keer de loterij op één dag

Veel mensen dromen ervan om ooit een grote prijs in een loterij te winnen. Deze droom zal voor de meesten helaas nooit uitkomen. Maar er zijn geluksvogels onder ons. Een man uit Australië sloeg deze week twee gigantische vliegen in één klap. Hij pakte namelijk op één dag twee keer de jackpot en won daarmee 1,2 miljoen euro.

De man - die anoniem wil blijven - was thuis aan het vieren dat hij had gewonnen. Tot hij een telefoontje kreeg dat hij niet één, maar twee keer had gewonnen. “Holy f**k. Two? Two? Oh my god. I’ve got double that win? Mate, you’re kidding me, you are kidding me.” De man won hierdoor tweemaal 993.000 Australische dollars. Dat is omgerekend zo’n 1,2 miljoen euro.

Per ongeluk

Al jarenlang gebruikt de man dezelfde cijfercombinatie voor zijn lotto loten, “Ik ben nu eenmaal bijgelovig. Het zijn mijn favoriete nummers.” Naar eigen zeggen heeft hij per ongeluk twee dezelfde loten gekocht voor één trekking.

In een gesprek met News.com.au gaf de man aan dat er een grote kans is dat hij nu gaat stoppen met werken. “Dit verandert wel een hoop. Ik wil met dit geld wel iets doen voor mijn ouders.”

Deze week overviel een slang een Chinese bank. Meer weten? Klik hier!