Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Altijd tijd voor een serie-marathon! | BNNVARA & Chill

  •  
25-03-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
137 keer bekeken
  •  
Lagarde Thumbnail
De zondagavond is nog erger dan een tosti waarvan de kaas nog niet helemaal gesmolten is. Mooier kunnen we het niet maken, wél leuker! Het weekend zit er op en morgen trappen we een nieuwe week af na honderd keer snoozen. Vul de gaten in je agenda nog niet op, want de Lagarde heeft voor jou de tien beste films en series voor de aankomende week uitgekozen. Met deze week: Homeland op numero uno!
Homeland, seizoen 7
(Vanaf zaterdag 24/3, NPO 3)
Langverwacht en gekomen: seizoen zeven van de serie rond Carrie  Mathison  (Claire Danes). Nu in strijd met voormalig bondgenoot en president  Keane.  
Silicon  Valley, seizoen 5
(Vanaf maandag 26/3, Ziggo)
Tech-genie Richard Hendriks neemt vijftig nieuwe werknemers aan, maar dat verloopt – zoals gewend van  Silicon   Valley  – niet zoals gehoopt.
( Netflix ) 
Geweldige z esdelige documentaireserie over een omstreden sekteleider die een utopische stad bouwt in woestijn van Oregon . Krankzinnig verhaal.
Billions, seizoen 3  
(Vanaf maandag 26/3, Ziggo)
Derde seizoen van dramaserie tussen keiharde rivaliteit tussen OM en financieel genie Bobby  Axelrod  (Damian Lewis; het blijft lastig om niét Homeland- Brody  te zien).
( Netflix )
Misdaadserie van makers  Narcos  over witwaspraktijken van Braziliaanse overheid om presidentiële campagne te financieren.  
Santa Clarita  Diet, seizoen 2
( Netflix ) Komische horrorserie waarin een stel wordt gevolgd, waarvan de vrouw een enorme trek in mensenvlees heeft en haar liefhebbende man haar helpt dat te vinden.  
( Netflix )
Vierdelige documentaire over hoe Dr. Dre en Jimmy  Iovine  vanaf begin jaren negentig de muziekwereld veranderden.  
( Netflix )
Thrillerserie waarin een begaafde celliste (Lydia Wilson) de mysterieuze zelfmoord van haar moeder onderzoekt.
Edha  
( Netflix )
Thrillerserie over  Edha , een succesvol modeontwerpster en alleenstaande moeder in Buenos Aires, die denkt haar  muse  te ontmoeten.  
( Netflix )
Een experimentele western waarin een aantal outlaws worden gevolgd die zich verschuilen in een berggebied.  
En nu... tijd voor BNNVARA & Chill.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.