* BNNVARA - Uitbrakken met de nieuwste films en series
Word lid

Uitbrakken met de nieuwste films en series

leestijd 4 minuten
Uitbrakken met de nieuwste films en series

(Foto: Like Father)

De zondag is net zo afschuwelijk als films waarbij de hoofdrolspeler doodgaat. Mooier kunnen we het niet maken, wél leuker! Speciaal voor de mensen die nog wel een leuke film of serie kunnen gebruiken heeft de Lagarde nieuwe kijktips.

 

Like Father 

(Netflix) 

Komische dramafilm waarin Rachel (Kristen Bell uit Veronica Mars) plots met haar vader (Kelsey Grammer uit Frasier) zit opgescheept aan boord van een gigantisch cruiseschip. Bekijk de trailer.

Cocaine Coast 

(Netflix) 

Drugsdrama dat zich afspeelt in de jaren tachtig. Een visser uit Spanje wordt een grote cocaïnesmokkelaar, nadat hij Latijns-Amerikaanse drugsleveranciers de toegang verschaft tot Europa.

I Am a Killer 

(Netflix) 

Controversiële docu-serie uit Engeland. In I Am a Killer mogen ter dood veroordeelde moordenaars voor de camera hun verhaal doen. Ze leggen uit wat ze destijds precies hebben gedaan en waarom.

Verliefd op Ibiza 

(Videoland) 

De bioscoophit uit 2013 kreeg later dat jaar ook een kortstondig vervolg op tv. Er kwamen acht afleveringen, waarin ook een aantal van de acteurs uit de speelfilm opnieuw te zien waren.

Flavors of Youth 

(Netflix) 

Internationale versie van de romantische anime-film uit Azië. We zien drie verhalen, onder meer over een verwelkende schoonheid op zoek naar zichzelf en over een bitterzoete eerste liefde.

The Wire 

(Videoland) 

Vanaf morgen kunnen ook abonnees van Videoland een kijkje nemen in de (onder)wereld van Baltimore, want dan worden alle vijf de seizoenen van The Wire beschikbaar gesteld. Bekijk de trailer.

Animals, seizoen 3 

(Ziggo) 

Komische animatieserie van HBO over allerlei dieren die gedijen in het unieke en onaangename ecosysteem van New York. Zo zien we er onder meer smoorverliefde duiven en feestvierende ratten.

 T@gged, seizoen 3

(Videoland) 

Drie tienermeiden worden opgezogen in het spel van een door social media geobsedeerde killer. Een van hen wordt gespeeld door Katelyn Nacon, die we kennen als Enid in The Walking Dead.

Once Upon a Time, seizoen 7

(Vanaf maandag 06/08, Videoland en Ziggo) 

Videoland en Ziggo stellen alle zeven seizoenen van Once Upon a Time beschikbaar. Daarmee zijn ze Netflix - dat enkel de eerste zes seizoenen aanbiedt - een stapje voor.

Better Call Saul, seizoen 4 

(Vanaf dinsdag 07/08, Netflix) 

Vanaf dinsdag zie je op Netflix elke week een nieuwe aflevering van Better Call Saul. Bekijk de trailer voor het vierde seizoen. De Breaking Bad-prequel is ook zeker van nog een vijfde reeks.

Lodge 49 

(Vanaf dinsdag 07/08, Amazon) 

Nieuwe serie van AMC die in Nederland wekelijks te volgen is bij Amazon Prime. Wyatt Russell (zoon van Kurt) speelt een doelloze surfer die in aanraking komt met een broederschap. Bekijk de trailer.

Chicago Med, seizoen 3

(Vanaf woensdag 08/08, Fox) 

De dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis in Chicago en de moedige artsen die de boel bij elkaar proberen te houden. Start van het derde seizoen van de serie van Dick Wolf.