Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

5x hoogtepunten uit Holland!

21-02-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
200 keer bekeken
  •  
holland still
De vlag mag halfstok, de kaas & worst mogen weer in de koelkast en Raven gaat verhuizen naar Friesland. Het seizoen van Holland! zit er op. Was best lekker hé? Want welk ander tv-programma heeft Zwarte Pietendiscussies, sm-kelders, hakende Bobbi Eden én carnaval, in één?
1 ~ Raven in de seksclub!
Zo sta je rustig een gesprek te voeren, en zo sta je ineens te kijken naar seksende mensen. Raven checkt bij een seksclub om te kijken hoe seksualiteit bij Nederland hoort. 
Gang bang koningin Joke speelt in haar vrije tijd trouwens in Star Wars musicals als Darth Vader. #holland !
2 ~ ARE YOU INGELS?
Wie Amsterdam zegt, zegt toeristen. En die toeristen denken dat wij tulpen planten op onze klompen, bij een molen. In de praktijk valt het gelukkig allemaal mee, maar hoe krijgen de toeristen eigenlijk Nederland te zien? Raven duikt in de wereld van de busreizen langs de windmolens en tulpen.
Me wanneer iemand zegt dat Senseo lekkere koffie is. #Holland ! pic.twitter.com/8UKIAHWAg4
3 ~ Primitieve Sinterklaas!
Sinterklaas: de man waar iedereen bang voor was. Was gelukkig, want inmiddels is het dé goedheiligman die ons hele decembersalaris verorbert. Arnold-Jan gaat ieder jaar naar de meest schimmige plekken, waar Sinterklaas nog steeds op duistere manieren wordt gevierd.
Wanneer je een leuk programma denkt te maken en dan op de crea-beurs terecht komt. #Holland pic.twitter.com/An6bMKbtix
4 ~ Met de handhaving op pad!
Altijd die blauwe pakjes op straat. Raven zoekt uit of het nou echt voor onze veiligheid is of dat we alleen maar bang zijn geworden. Ze gaat de straat op samen met de gemeentelijke handhaving. Lekker bonnetjes uitdelen!
Vanavond poffers eten en op avontuur met de handhaving van Zoetermeer en méér in #Holland ! 20:25 @BNNVARA @NPO3 pic.twitter.com/c14pvsGiID
5 ~ Bedenk lekker je eigen conclusie!
Zoek het lekker zelf uit. Bedenk zelf maar wat je hiervan vindt!
Zo dol op Raven van Dorst ! @NPO3 #Holland !
Het seizoen zit erop en wij zijn er achter wát de Nederlandse identiteit is. Jij bent stiekem ook wel benieuwd? Check dan hier dé grote Holland! showw. Of klik hier om alle afleveringen op je gemakje terug te kunnen kijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!