Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Het is tijd voor de 3FM Awards!

04-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
100 keer bekeken
  •  
3FM Awards
3FM sluit op woensdag 5 september het festivalseizoen af met de uitreiking van de 3FM Awards. Het spektakel vindt plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Er vallen awards te winnen in de categorieën Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video, Beste Fans en Beste 3FM Talent. 

BE THERE

Ga jij lekker op glitter and glamour? Dan wil je de 3FM Awards niet missen. En dat hoeft ook niet, want je kunt er nu voor zorgen dat je erbij bent. Hoe?  Nou, door gewoon op deze link te klikken
Handig om te weten voor je agendaplanning: dit jaar zijn de 3FM Awards een awardshow die in de avond zal plaatsvinden, geen festivaldag zoals vorig jaar. 

STEMMEN

JIJ bepaalt wie er die avond naar huis gaan met zo'n felbegeerde 3FM Award.  Stemmen kan hier.  Liever eerst even kijken wat de genomineerden zijn? Dat doe je  hier .

LINE-UP 3FM AWARDS

Op het podium van de AFAS Live vind je dit jaar niemand minder dan Ronnie Flex & Deuxperience, San Holo, Rondé, Jett Rebel, HAEVN, Famke Louise, EUT en 3FM Talent Jacin Trill. De lijst is nog niet compleet, dus houd de site en socials van 3FM in de gaten voor meer! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!