Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

101Barz on Tour en jij kan erbij zijn!

27-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2016-10-26 om 16.05.03
Dit jaar bestaat 101Barz tien jaar! Om dat te vieren gaat Rotjoch het hele land door. Samen met de allergrootste hiphop artiesten die de afgelopen jaren zijn langsgekomen in de studio.
Heb jij een sessie stuk gedraaid? Dan bestaat er een grote kans dat je deze artiest op het podium gaat zien. Er worden in december vijf steden op z’n kop gezet. Elke show heeft een andere selectie van de beste artiesten, dus elke show is een ervaring op zich.
Broederliefde, Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Sevn Alias, Fresku, Mr. Polska en nog veel meer grote namen hebben door 101Barz nog meer leven in hun carrière geblazen. In 2006 besloot Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch, het platform te starten en tien jaar later zijn de studiosessies een begrip geworden. Niet alleen binnen de hiphopscene, maar ook ver daarbuiten. 101Barz is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.
Klik hier om mee te doen!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!